Smetanová hořčicová omáčka

Potřebujeme:

Hovězí zadní maso, sůl, pepř, olej, cibule, plnotučná hořčice, masox, šlehačka, zakysaná smetana, hladká mouka, mléko, citron

Jak na to:

Hovězí zadní maso nakrájíme na dlouhé nudličky. Cibuli orestujeme na oleji dozlatova, přidáme maso, sůl, pepř a masox. Dusíme, dokud není masíčko úplně měkkoučké. Přidáme 4-6 lžic plnotučné hořčice a zalijeme směsí ze šlehačky, zakysané smetany a hladké mouky. Dle potřeby zředíme mlékem. Dochutíme šťávou a kůrou z citronu, popř, podravkou.Podáváme s houskovým knedlíkem.

Podobné recepty:

Pikantní hořčicová omáčka, Křenová omáčka smetanová, Smetanová houbová omáčka, Smetanová omáčka s hlívou, Smetanová koprová omáčka