Kuřecí na horčici a smetaně
14.2.2011

2 lžíce olivového oleje, cca 4-5 kuřecích řízků (nakrájet na nudličky), 2 velké cibule, 2 stroužky česneku, 200g žampiónů (můžou se vynechat), 200ml zakysané smetany, 2 lžíce hořčice, sůl, pepř
Jak na to:Na rozpáleném oleji osmahneme maso, vsypeme plátky cibule, drcený česnek a nakounec žampiony. Osolíme a opepříme. Za občasného míchání opékáme cca 3-4 min. Pak vmícháme smetanu a hořčici. Jakmile smetana získá tekutější konzystenci, je hotovo.
Podobné recepty:Kuřecí maso na horčici, Panenské medajlónky s hrubozrnnou horčicí a rukolou, Šťavnaté smažené kuřecí řízky v kyselé smetaně, Pomazánka z nivy, Zapečené kuřecí prsa v sýru a smetaně