Česnekové kotlety
6.6.2011
vepřové kotlety, česnek, rostlinný tuk, kysaná smetana, sůl, pepř, sladká paprika, perlové cibulky
Jak na to:4 vepřové kotlety naklepeme, potřeme prolisovaným česnekem po obou stranách necháme je asi 1/2 hodiny pod pokličkou uležet potom je osolíme, opepříme a poprášíme sladkou paprikou oloupeme 250 g perlových cibulek na rostlinném tuku kotlety spolu s cibulkami osmažíme, měkké kotlety vyjmeme a dáme do tepla do výpeku k cibulkám přidáme trochu vody a povaříme je do šťávy poté zamícháme 2 lžíce kysané smetany omáčku necháme přejít varem, osolíme ji, opepříme a přidáme sladkou papriku
jako příloha jsou vhodné vařené brambory
Grilované kotlety Bordeaux, Česnekové kotlety, Kotlety se sýrem, Kotlety mňam, Kotlety na hermelínu