Gratinované brambory s popcornem
21.4.2008

500 g brambor, 1 cibule, 1 svazek petrželky, 75 g středně zralé goudy, 1 lžíce másla, 30 g hotového popcornu, sůl, pepř, tuk na vymazání formy
Jak na to:Brambory uvařte, slijte, oloupejte a propasírujte na bramborovém lisu. Nasekejte cibuli a petrželku, nastrouhejte sýr. Všechny ingredience včetně másla a popcornu smíchejte s bramborami. Ochutit solí a pepřem. Naplňte do vymaštěné zapékací misky a pečte ve vyhřáté troubě na 175 °C cca 20 minut.
Podobné recepty:Pstruh nadívaný čerstvými bylinkami a popcornem, Kuřecí stehno s velikonoční nádivkou s popcornem, Gratinované Dauphinios, Naložené masíčko s popcornem, Gratinované francouzské filé