Kefírová bábovka

29.3.2011
Potřebujeme:

500ml kefíru, 350g. cukru, 350g. polohrubé mouky, 2 vejce, 1 sklenička oleje, i prášek do pečiva, 4 lžíce kakaa, tuk a strouhanka na vysypání formy

Jak na to:

Všechny přísady až na kakao, smíchat v míse.část těsta odlít do menší misky a smíchat s kakaem, vytřít formu na bábovku tukem, vysypat např. strouhankou, nalít těsto světlé potom kakaové, péct na 175 stupních, po 10 minutách dopéct na 165 stupních-je hotová, až je zlatavá a když do ní píchnete špejlí, nesmí na špejli zůstat těsto.

Podobné recepty:

Kefírová bábovka, Kefírová bábovka, Kefírová bábovka, Majonézová bábovka, Šlehačková bábovka