Houska obložená fašírku a zeleninou

Potřebujeme:

400 g vepřového masa z plece, 1 houska, sůl, 1 lžička mleté ​​papriky, 1 / 2 lžičky utlučeného kmínu, 1 / 2 lžičky pepře, 1 stroužek česneku, 1 cibule, 4 housky na plnění, hořčice, čerstvá zelenina

Jak na to:

Omyté maso umeleme s namočenou houskou, přidáme sůl, papriku, kmín, pepř, nastrouhanou cibuli a prolisovaný česnek. Směs dobře vypracujeme a vyformujeme bochník, který upečeme ve vyhřáté troubě. Vychladlým a nakrájeným masem plníme připravené housky. Housky nařízneme, zevnitř potřeme hořčicí, obložíme čerstvou zeleninou a plátkem upečené karbanátky.

Podobné recepty:

Plněné kotlety, Masové míčky se zeleninou, Babiččiny houskové knedlíky, Celozrnné bagety s fašírkou, Barevné karbanátky