Jehněčí kotlety grilované

Potřebujeme:

8 ks jehněčích kotlet, olej, 2 lžíce octa, 1 lžička sušené máty, petrželová nať, 2 stroužky česneku, 1 lžička mleté ​​červené papriky, 1 lžíce nahrubo tlučeného pepře,
Zelená fazolka: 750 g sterilované zelené fazolky, 1 lžička kari koření, sůl

Jak na to:

Z masa odstraníme tuk a okraje kotlet nařízneme. Z 3 lžic oleje, octa, máty, posekané petrželky, protlačeného česneku, mleté ​​papriky a koření připravíme marinádu. Jednotlivé kotlety potřeme marinádou, zabalíme do alobalu a na noc odložíme do chladničky. Na druhý den maso osušíme, osolíme a grilujeme z každé strany po 6 min. Podáváme s zelené fazolky. Zelená fazolky: Na rozehřátém oleji osmažíme kari koření, přidáme scedí fazolky, osolíme a několik minut dusíme. Nakonec posypeme sekanou natí.

Podobné recepty:

Pečené jehněčí kotlety, Hřbet s cizrnovým pyré, Jehněčí kotlety, Hříbkový krém s grilovanou jehněčí kotletkou a houbovými chipsy, Grilované kotlety Bordeaux