Bifteky s tatarskou omáčkou

Potřebujeme:

600 g hovězí svíčkové, sůl, pepř, olej, 40 g sádla

Jak na to:

Dobře Odleželou svíčkovou opláchneme vodou, setřeme, odblaníme a nakrájíme na 4 stejně silné bifteky (řízky), které mírně naklepeme, upravíme do původní velikosti, trochu posypeme kořením, pokapeme olejem, poklademe na sebe a necháme v chladu několik hodin odležet. Odleželé bifteky poklademe na rozehřátý rošt, na každý dáme trochu sádla a grilujeme 5 min. Pak je obrátíme, na každý znovu položíme trochu masti a grilujeme také 5 min. Hotové bifteky z obou stran osolíme, poklademe na teplou mísu a obložíme bramborovou kaší nebo hranolky.

Podobné recepty:

Hovězí bifteky, Ruská Šuba, Salát s tatarskou omáčkou a nivou, Dušené biftečky, Česneková-sýrová pomazánka