Rybí salát deluxe

Potřebujeme:

800g tresky nebo rybího filé, 400g zavináče s cibulí, 400g bílého jogurtu, 350g majonézy, 80g cibule, 2PL sterilovaného hrášku, 1pl hořčice, citronová šťáva a sůl podle chuti.
Nálev: 1L vody, 2dcl octa, 1,5 PL soli, 10ks celého pepře, 3ks nového koření, 2ks bobkového listu, 40g mrkve nakrájené na tenké pásy, 1KL cukru

Jak na to:

Cibuli nadrobno nakrájíme, mírně osolíme a necháme odstát cca 1/2 hod. V hrnci uvaříme nálev s mrkví cca 10min.Potom mrkev vyjmeme a nakrájíme na malé kostky.
Do hrnce s nálevem vložíme třesku (maso z ryby) a vaříme cca 15 min. Maso z uvařené ryby v rukou rozdrobíme a přidáme k ostatním surovinám. Přidáme nakrájené zavináče na menší kousky (i s cibulí), bílý jogurt, majonézu, hořčici a hrášek. Dochutíme s citrónovou šťávou, příp. s octem a solí podle chuti.
Vše důkladně promícháme a dáme do chladničky vychladnout.

Podobné recepty:

Rybí filety a zdravý salát, Rybí salát a la Szeged, Indonéský sváteční salát , Marinovaný celer s rybí majonézou, Kyselá garnátová polévka