Grilovaná hovězí roštěná se sardelovou pastou

Potřebujeme:

600 g vykostěné hovězí roštěnky, pepř, mleté ​​nové koření, sardelová pasta, 1 dl bílého vína, olej, sůl

Jak na to:

Vykostěné a roštěnku omyjte, osušte ubrouskem a zbavte mastných částí. Pak ji nakrájejte na řízky, naklepeme, trochu osolíme, opepříme, potřeme sardelovou pastou, pokapejte bílým vínem a olejem, uložte na sebe a nechte v chladu odležet.
Odleželé řízky poklademe na alobal (alobalové misku), na rozehřátý grilovací rošt a grilujte z každé strany 5 min.
Hotové řízky upravte na mísu, polijte okapanou šťávou a ozdobte kyselými okurkami. Podávejte s bramborovými hranolky.

Podobné recepty:

Hovězí řízky se sardelovou máslem, Grilovaná hovězí roštěná s citronem se zeleninou, Ostré hovězí závitky, Silvestrovská pomazánka, Grilovaná hovězí roštěná se slaninou