Diabetické čokoládové tolary

Potřebujeme:

120 g měkkého másla, 60 g ovocného cukru, 60 g sypkého diabetického sladidla, 2 vejce, 120 g pšeničné mouky, 120 g celozrnné pšeničné mouky, 1 lžičku prášku do pečiva, 2 lžíce kakaa, 70 g nahrubo nasekané diabetické čokolády

Jak na to:

Tuk v misce vyšlehejte na pěnu. Přidejte ovocný cukr, diabetické sladidlo a vejce a vše zpracujte mixérem na hustý krém. Mouku promícháme s práškem do pečiva a kakaem. Spolu s čokoládou vmíchejte vařečkou do krému. Troubu předehřejte na 180 ° C. Připravte si plech a dvěma čajovými lžičkami ukládejte na plech malé hromádky těsta. Tolary pečte v troubě asi 20 min.

Podobné recepty:

Diabetické kokosové marokánky, Čokoládové doutníky - nepečené, Sýrové tolary, Čokoládový Shake, Koňakové špice