Diabetické kokosové marokánky

Potřebujeme:

3 bílky, 35 g ovocného cukru, 45 g sypkého diabetického sladidla, 2 lžičky citronové šťávy, 170 g strouhaného kokosu, 100 g diabetické čokolády na ozdobu

Jak na to:

Z bílků ušlehejte na sníh. Postupně přidejte ovocný cukr a diabetické sladidlo, pak vmíchejte citrónovou šťávu. Strouhaný kokos vmíchejte do těsta. Troubu předehřejte na 150 ° C. Dvěma lžičkami pokládejte na plech hromádky. Marokánky pečte v troubě asi 20 min. Potom je nechte vychladnout. Čokoládu rozdrobte a Rozpustit ve vodní lázni. Marokánky v ní namáčejte spodní stranou a nechte je ztuhnout na fólii.

Podobné recepty:

Diabetické čokoládové tolary, Marokánky, Sladké kokosové kuličky, Sladké kokosové kuličky, Kokosové kuličky