Houbové rizoto

Potřebujeme:

300 g rýže, 30 g sádla, 40 g cibule, ¼ kg čerstvých hub, mletý pepř, 100 g zelené papriky, 100 g rajčat

Jak na to:

Omytou rýži krátce opečte na sádle, zalijeme vodou, osolíme a dusíme pod pokličkou. Na sádle osmahneme nakrájenou cibuli, přidejte omyté pokrájené houby, koření, trochu podlijeme vodou a dusíme. Před dodušením přidejte nejprve očištěnou pokrájenou papriku, pak rajčata a doduste. Dobře promíchejte s dušenou rýží, podle potřeby ochuťte. Podávejte se zeleninovým salátem.

Podobné recepty:

Kuřecí steak na Houbové rizoto s balsamikovou redukcí, Šafránové rizoto s modrým sýrem, s grilovanými krevetami na česneku a limetkou, Smažené houbové řízky, Rizoto s brokolicí, Rizoto s brokolicí