Maso na jehle

Potřebujeme:

Jehňečí,vepřové nebo kuřeci maso - caa 500g,100g uzeného bučku,l zelena syrova paprika,sul,2 stroužky česneku,mletý pepř,tymian,2 rajčata,cibule,rozmaryn,rostlinny olej.

Jak na to:

Očistene maso nakrajime na kostky,uzeny buček na platky.Papriku očistime a nakrajíme na kostky,rajčata nakrajíme na dilky.Maso osolime,potřeme rozetřenym česnekem,přidáme pepř , rozmarýn a tymian.Na kovovou jehlu nebo špejli napichujeme kousky masa,cibuli,papriku,uzeny buček,rajčata.Vše střídave dle fantazie.Vše se upeče nebo ugriluje.

Podobné recepty:

Jehněčí na jehle, Zvěřina na jehle, Kuřecí prsa na jehle, Grilované mušle na jehle, Maso-česnekové kuličky na jehle