Salát z kuřete

Potřebujeme:

100 g celeru, 50 g petržele, 150 g mrkve, 100 g zeleného hrášku, 100 g nadrobno nakrájené cibule osmažené na 2 lžicích olivového oleje, 3 natvrdo uvařená vejce, 250 g nakrájeného kuřecího masa /grilované, pečené, vařené z polévky/, 300 g drobně nakrájených nakládaných okurek, 1 kapie, 100 g tatarky, 200 g zakysané smetany, 4 drobně nakrájené nakládané feferonky ,Sůl, pepř,trochu chilli

Jak na to:

Kořenovou zeleninu nakrájíme na stejné díly, uvaříme do měkka a po vychladnutí rozkrájíme na nudličky.
Mražený hrášek zalijeme studenou vodu a povaříme.
Rozkrájíme na drobno vejce,kapii a všechny suroviny smícháme. Rozmícháme tatarku a zakysanou smetanu, okořeníme a vmícháme do salátu, okořeníme podle chuti, podáváme vychlazené.

Podobné recepty:

Salát z kuřete, Ggaletto Tomato, Kuřecí salát, Grapefruitový salát s drůbežím masem, Plněná kůže z kuřete