Grapefruitový salát s drůbežím masem
5.1.2011
2 větší grapefruity (oloupané, nakrájené na kousky), půlka pečeného kuřete, 200 g sterilovaných žampiónů)
zálivka: 3 lžíce majonézy, 1 bílý jogurt, 1 lžička cukru, špetka soli a mletého pepře, pár kapek tabasc
Kuře vykostíme, nakrájíme na kostičky a dáme do mísy. Přidáme nakrájený grapefruit, žampióny, přelijeme zálivkou a důkladně promícháme. Salát podáváme dobře vychlazený.
Zálivka: jogurt smícháme s majonézou, ochutíme cukrem, solí, pepřem a tabascem.
Bramborové míchánky, Špíz s drůbežím masem a lilkem, Brokolicový salát s drůbežím šunkou, Salát s drůbežím masem, Salát s drůbežím masem