Chilli con carne

18.7.2008
Potřebujeme:

400 g mletého masa (nebo točeňák, junior, párky a pod.), cibule, 1 plechovka fazolí v chilli omáčce, 1 plechovka fazolí v rajském protlaku, chlili omáčka (pár kapek, nebo víc, jak máte rádi), 1 vetší rajský protlak, česnek, instatní jíška.

Jak na to:

Maso orestujeme na cibuli, přidáme fazole i s nálevem, chlilli omáčku, rajský protlak, podlijeme vodou a necháme dusit. (cca půl hodiny). Zahustíme instantní jíškou (dělám to na hustotu guláše), nakonec přidáme prolisovaný česnek a už nevaříme.

Podobné recepty:

Fazole Chilli con Carne, Chilli con carne s červenými fazolemi a masem , Chilli con carne, Chilli con Carne, Chilli-smetanová omáčka na těstoviny