Kuřecí stehno s velikonoční nádivkou s popcornem

24.11.2008
Potřebujeme:

100g drůbežích jater, 50g slaniny, 1 vejce, 2 housky, 1dcl mléka, 1 lžíce mouky, 2 lžíce strouhanky, 5ks vlašských ořechů, sůl, pepř, mladé kopřivy, majoránka, 2 kuřecí stehna, čerstvé bylinky, popcorn

Jak na to:

Na rozpuštěné slanině zpěníme sekanou cibulku a vložíme krájená játra. Dusíme do měkka. Na kostky nakrájenou housku zalijeme mlékem s rozšlehaným vejcem, přidáme 2 lžíce mouky, sekanou mladou kopřivu, vlašské ořechy, dušená játra a ochutíme solí, pepřem a majoránkou. Důkladně promícháme a nadíváme pod kůži kuřecího stehna. Stehna poté osolíme z obou stran, posypeme sekanými čerstvými bylinkami a popcornem a pečeme v troubě do zlatova.

Podobné recepty:

Pstruh nadívaný čerstvými bylinkami a popcornem, Srnčí nebo mufloní stehno na staročeský způsob, Smažené maso v marinádě, Kuřecí stehna na houbách, Kuřecí stehna plněné houbové - zeleninovou nádivkou