Žralok na roštu

27.8.2008
Potřebujeme:

4 steaky ze žraloka, lžíce másla, 2 lžíce chilli omáčky, 2 lžíce sojové omáčky, 2 lžíce zelené petrželky, 75 ml citronové šťávy

Jak na to:

Chilli omáčku, sojovou omáčku, petrželku a citrónovou šťávu promícháme a polijeme jí steaky ze žraloka. Přikryjeme a dáme na pět šest hodin do lednice. Potom žraločí steaky opékáme na roštu deset minut z jedné a deset minut z druhé strany. Ke konci si v kastrůlku rozpustíme máslo, nalijeme zbytky marinády, povaříme minutu a touto omáčkou poléváme žraloka na talíři.

Podobné recepty:

Hlíva grilovaná na roštu, Pstruh na roštu, Žralok na čerstvém zázvoru, Žralok na přírodní způsob, Marinovaný žralok