Maso v alobalu
15.4.2011
3 plátky krkovičky, sýr, anglická slanina, cibule, gothaj, grilovací koření, koření chilli a česnek
Jak na to:Naklepeme plátek krkovičky z obou stran okořením grilovacím kořením, osolíme, dáme chilli a česnek, poklademe anglickou slaninou, pak vrstvičku cibule na to vrstičku plátkového sýra a nakonec plátky gothaje s tím nešetřit klidně 7 koleček (gothaj je na to nejlepší hodně šťavnatý) pak všechno zabalíme do alobalu jako psaníčko a pečeme v předehřáté troubě já mám plyn takže peču na 150 C 25 minut ne o moc déle ať je maso hezky šťavnaté.
Podobné recepty:Uzené vepřové v alobalu, Vepřové plátky v alobalu, Krůtí maso se zeleninou v alobalu, Lanšmit v alobalu, Plněné řízky v alobalu