Krůtí maso se zeleninou v alobalu

Potřebujeme:

4 porce vykostěného krůtího masa (400-500 g), sůl, pepř, 2 cibule, 4 celé papriky, 4 rajčata, 2 lžíce nadrobno posekané petrželové a celerové natě, oregano, 1 lžičku drceného kmínu, olej

Jak na to:

Rajčata spaříme vodou a oloupeme. Cibuli, papriku a oloupaná rajčata nakrájíme nadrobno.
Připravíme si 4 dostatečně velké kusy alobalu. Na každý kus dáme osolené a okořeněné maso. Každé maso posypeme zeleninou - paprikou, rajčaty, cibulí. Posypeme nadrobno nakrájenou nať, oreganem a pokapeme pár kapkami oleje. Celé zabalíme do alobalu, tak aby šťáva z balíčku nevytekla během pečení.
Alobaly dáme do pekáčku a pečeme v troubě cca 1 hod. Jednotlivé upečené porce rozbalíme a podáváme, např. s rýží nebo chlebem.

Podobné recepty:

Krůtí maso v alobalu se zeleninou, Krůtí prsa v alobalu, Krůtí závitky, Netradiční krůtí prsa, Netradiční krůtí prsa