Krůtí závitky

16.1.2012
Potřebujeme:

4 krůtí řízky, 2 lžíce rajčatového protlaku, 1 / 2 svazku petržele, šunku, sůl, pepř, brambory

Jak na to:

Maso omyjeme, osušíme, rozpůlíme napříč a naklepeme. Potom plátky osolíme, opepříme a potřeme rajčatovým protlakem.
Petržel omyjeme, odtrhneme stonky a spolu se šunkou položíme na přetlak. Plátky masa stočíme a propíchneme špejlí.
Necháme rozehřát olej a opečeme v něm závitky. Podáváme s dušenou zeleninou a bramborami.

Podobné recepty:

Krůtí závitky, Krůtí závitky plněné chřestem, Pikantní krůtí závitky, Pikantní krůtí závitky, Krůtí řízky v sezamovém těstíčku s chřestem