Zeleninové karbanátky
16.4.2012
Brambory, 1 vejce, sůl, česnek, pepř, majoránka, pórek, kapustičky, 1 mrkev, 1 lžička tymiánu, sypká směs na bramborový knedlík, strouhanka s parmezánem
Jak na to:Do mísy nastrouháme brambory na jemno,okořeníme jako na bramborák, přidáme pórek, nakrájený na jemné nudličky, hrst kapustiček, povaříme 5 min. V lehce osolené vodě. Menší mrkev na jemném struhadle, 1 lžičku tymiánu. Přidáme sypkou směs v konzistenci. Tvoříme karbanátky,které obalíme ve strouhance smíchané s hrstkou parmezánu.Pečeme dozlatova s obou stran.Příloha,kysané zelí, nebo okurkový salát.
Podobné recepty:Zeleninové karbanátky, Sójovo-zeleninové karbanátky, Karbánátky v leču z brmborem, Grilované karbanátky, Zeleninové karbanátky se sýrovou omáčkou a bazalkou