Vepřové na zelenině
18.9.2011

600 g vepřového masa z kýty, olej, 40 g uzené slaniny, 1 cibule, 2 dcl leča, sůl, mletá červená paprika, 2 lžíce rajčatového protlaku, 2 lžíce sterilovaného hrášku
Jak na to:Z masa nařízneme řízky, trošku jejich naklepeme a na rozpáleném oleji rychle opečeme. Do pekáče dáme alobal, na alobal rozložíme opečené řízky. Do výpeku dáme nadrobno nakrájenou slaninu, pokrájenou cibuli a chvíli restujeme. Přidáme lečo, sůl, mletou červenou papriku, rajčatový protlak, promícháme, chvíli podusíme a dáme na maso. Nakonec přidáme hrášek. Alobal zabalíme a v dobře vyhřáté troubě pečeme.
Podobné recepty:Vepřové maso vařené v zelenině, Dip k zelenině, Vepřové medailonky se zeleninou, Vepřové kotlety, Zapečené filé na zelenině