Hovězí na maďarský způsob
20.9.2011

400 g hovězí roštěnky, sůl, pepř, olej, 1 cibule, 50 g uzené slaniny, 150 g vepřových jater, 1 lžíce kečupu, 2 dcl sterilizovaného leča, 2 lžíce sterilovaného hrášku, 20 g másla
Jak na to:Z masa nakrájíme 4 řízky, jejíchž naklepeme, osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji opečeme. Do výpeku dáme nadrobno pokrájenou cibuli, na kostičky nakrájenou slaninu, játra a chvíli dusíme. Přidáme lečo, hrášek a kečup. Podlijeme troškou vody a přikryté necháme povařit. Před podáváním omáčku zjemníme přidáním másla.
Podobné recepty:Chřest na maďarský způsob, Fazolový guláš (maďarský), Ryba na maďarský způsob, Hlíva na maďarský způsob, Hovězí polévka na divoký způsob