Hovězí maso dušené na francouzský způsob
20.9.2011

500 g hovězího masa, 20 g uzené slaniny, 2 cibule, 2 stroužky česneku, pepř, sůl, 200 g rajčat, tymián, 1 bobkový list, muškátový oříšek, petrželka
Jak na to:Slaninu nakrájíme na kostky, osmahneme na oleji. Přidáme nadrobno pokrájenou cibuli, pokrájená rajčata, česnek, nastrouhaný oříšek, tymián, bobkový list, nať a chvíli dusíme. Maso nakrájíme na kostky, opepříme, osolíme a spolu s rajčaty dusíme do měkka. Podáváme se širokými nudlemi.
Podobné recepty:Hovězí maso dušené na srbský způsob, Hovězí dušené na srbský způsob, Hovězi po francouzsky, Hovězí polévka na divoký způsob, Hovězí maso dušené na hořčici