Dušené karbanátky
22.9.2011
250 g hovězího masa, 250 g vepřového masa, 2-3 stroužky česneku, sůl, pepř, majoránka, 1 houska, mléko, 1 vejce, strouhanka na obalování, olej, 1 cibule, 2 zelené papriky, 2-3 rajčata
Jak na to:Omyté maso umeleme, přidáme prolisovaný česnek, sůl, pepř, majoránka, v mléce namočenou housku a vejce. Vše dobře promícháme, uděláme karbanátky, které obalíme ve strouhance a na rozpáleném oleji opékáme po obou stranách. Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, na nudličky nakrájenou papriku a na kolečka pokrájené rajčata. Na zeleninový základ poklademe upečené karbanátky a přikryté dusíme 15-20 min.
Podobné recepty:Karbánátky v leču z brmborem, Grilované karbanátky, Držkové karbanátky, Zapékané karbanátky, Houbofleky