Vepřové rizoto se zeleninou

Potřebujeme:

200 g vepřového masa, olej, 1 cibule, sůl, pepř, mletá červená paprika, 100 g rýže, 40 g mrkve, 40 g kedlubny, 20 g hrášku, petrželka

Jak na to:

Na oleji zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme omyté, na kostky nakrájené maso a pečeme. Osolíme, opepříme, posypeme červenou paprikou, podlijeme teplou vodou a dusíme. Když je maso poloměkké, přidáme provedenou, omytou rýži, očištěnou, na kostičky nakrájenou mrkev a kedlubny, podlijeme dostatečným množstvím teplé vody a udusíme do měkka. Nakonec přidáme sterilovaný hrášek, promícháme a posypeme petrželkou.

Podobné recepty:

Pikantní zapékané rizoto, Šafránové rizoto s modrým sýrem, s grilovanými krevetami na česneku a limetkou, Tarhoňové rizoto, Sójové rizoto, Vepřové nudličky se zeleninou