Vepřové rizoto se zeleninou
22.9.2011
200 g vepřového masa, olej, 1 cibule, sůl, pepř, mletá červená paprika, 100 g rýže, 40 g mrkve, 40 g kedlubny, 20 g hrášku, petrželka
Jak na to:Na oleji zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme omyté, na kostky nakrájené maso a pečeme. Osolíme, opepříme, posypeme červenou paprikou, podlijeme teplou vodou a dusíme. Když je maso poloměkké, přidáme provedenou, omytou rýži, očištěnou, na kostičky nakrájenou mrkev a kedlubny, podlijeme dostatečným množstvím teplé vody a udusíme do měkka. Nakonec přidáme sterilovaný hrášek, promícháme a posypeme petrželkou.
Podobné recepty:Pikantní zapékané rizoto, Šafránové rizoto s modrým sýrem, s grilovanými krevetami na česneku a limetkou, Tarhoňové rizoto, Sójové rizoto, Vepřové nudličky se zeleninou