Flíčky zapékané s masem

Potřebujeme:

400 g flíčků, sůl, 150 g másla, 3 vejce, 200 g vařeného uzeného masa, 2 dcl smetany, máslo a strouhanka na vymazání a vysypání pekáče

Jak na to:

Flíčky uvaříme v osolené vodě. Uvařené flíčky propláchneme a scedíme. Máslo utřeme do pěny, přidáme sůl, žloutky, uvařené, na kostičky nakrájené maso, flíčky, smetanu a promícháme. Nakonec přidáme tuhý sníh. Pekáč vymažeme, vysypeme strouhankou, naplníme směsí a pečeme v dobře vyhřáté troubě asi 30 minut.

Podobné recepty:

Zelné flíčky, Dřevorubecké flíčky, Šunkofleky, Flíčky s hlívou, Zapékané těstoviny s masem