Pikantní rybí polévka
23.9.2011

500 g rybího filé (halibut nebo Panga), cibule, olej, česnek, malý rajčatový protlak, rybí bujón, mletá červená paprika, chilli, drcený kmín, bobkový list, pepř, nové koření, vegeta, sůl, hladká mouka, majoránka , maggi tekuté koření
Jak na to:Na zpěněnou cibuli dáme na kostičky nakrájenou rybu a dusíme cca 20 minut. Potom přidáme mletou červenou papriku, všechny koření, protlak a zalijeme cca 1 litrem vody. Podle chuti přidáme chilli omáčku a po sevření jemně zahustíme. Nakonec přidáme majoránku a maggi tekuté koření.
Podobné recepty:Kyselá garnátová polévka, Pikantní rybí filé, Rychlá rybí polévka, Rybí polévka, Rybí polévka s chřestem a bílým vínem