Ražníky s kuřecími játry

10.12.2011
Potřebujeme:

600 g brambor uvařených ve slupce, 300 g kuřecích jater, 120 g prorostlé uzené slaniny, 2 lžičky grilovacího koření, 80 ml oleje

Jak na to:

Brambory oloupeme a pokrájíme na kolečka. Játra očistíme, opláchneme pod tekoucí vodou a osušíme papírovým ubrouskem.
Na grilovací jehly nebo dřevěné špejle střídavě napichujeme kolečka brambor a jater. V oleji rozmícháme grilovací koření, natřeme jím ražníky a uložíme do pekáče.
V rozehřáté troubě upečeme. Během pečení několikrát obrátíme a mažeme ochucených olejů.

Podobné recepty:

Blesková nádivka do kuřete, Hlíva s tresčími játry, Pochoutka ze zelených fazolových lusků s kuřecími játry, Omeleta plněná játry, Bramborové kuličky s restovanou kuřecí játry