Šťavnaté kuřecí plátky

Potřebujeme:

500 g kuřecích prsou, sůl, pepř, 4 lžíce tatarské omáčky, 2 stroužky česneku, hladká mouka na obalení, 4 lžíce oleje na smažení

Jak na to:

Kuřecí prsa nakrájejte na 2 cm silné plátky. Osolte a opepřete. Promíchejte maso s tatarskou omáčkou a s prolisovaným česnekem. Následně můžete maso dát na 30 minut do lednice, maso pak bude jemnější a šťavnatější. Na pánvi zahřejte olej. Plátky kuřete zlehka obalte z obou stran v mouce a vypražte z obou stran do zlatová (cca 3 minuty z každé strany).

Podobné recepty:

Šťavnaté kuřecí stehna, Šťavnaté smažené kuřecí řízky v kyselé smetaně, Grilovaná kuřecí stehna z trouby, Šťavnaté kuřecí řízky s houbami, Grilovaná kuřecí prsíčka s jogurtem