Italské těstoviny s mořskými plody na způsob hostitele na zelenině

1 pórek, 6-7 cherry rajčat, 1 polovina másla, olej, mořské plody (nejlépe: krevety a mušle), italské těstoviny (špagety), 1 polovina citronu, sůl, pepř
Jak na to:Pórek si omyjeme, nakrájíme na kolečka. Cherry rajčata rozkrojíme na polovinu. Mezitím si zahřejeme pánev a přidáme máslo a olej, vysypeme nakrájený pórek a rajčata na pánev a osmažíme. Do čisté misky přidáme krevety a mušle (závisí od toho, kolik děláte porcí), napustíme vodu a opláchneme. Omyté krevety a mušle budeme postupně přidávat na pánev s rajčaty a pórkem. Při pražení pokapeme citrónem, osolíme a opepříme. Uvařené špagety scedíme a přidáme opražené mořské plody, rajčata a pórek. Dobře promícháme o podáváme do hlubokých talířů.
Podobné recepty:Fusilli s mořskými plody, rajčaty a vínem, Špagety s mořskými plody, Italské těstoviny s brokolicí, Celozrnné těstoviny se zeleninou a žampiony, Italské těstoviny s cottage sýrem