Kaštanová pěna

200 g upečených a oloupaných kaštanů, 6 žloutků, 100 g moučkového cukru, 1 dcl smetany a 1 kelímek smetany ke šlehání, 50 g medu, 1 sáček ztužovače na šlehačku, ovoce a oplatky na ozdobení
Jak na to:Upečené a oloupané kaštany umeleme. Žloutky s cukrem ušleháme ve vodní lázni do husté pěny. Přidáme nastrouhanou čokoládu, med, mleté kaštany a smetanu a dobře promícháme. Na závěr zlehka vmícháme šlehačku se ztužovačem. Pěnu rozdělíme do sklenic a před podáváním ozdobíme ovocem nebo oplatkami.
Podobné recepty:Kaštanová nádivka, Pěna z lesních plodů, Čokoládová pěna, Čokoládové sushi s mangovou pěnou, Vaječný koňak