Filé v rajčatového kabátku

8.3.2012
Potřebujeme:

4 kousky filé, 4 čerstvá rajčata, 1 lžíci másla, 1 lžíci olivového oleje, 2 stroužky česneku, oregano, trochu čerstvé bazalky, pepř, sůl

Jak na to:

Filé zlehka osolíme a opepříme. Na pánvi rozehřejeme máslo spolu s olejem a filé v něm opečeme z obou stran. Hotové odložíme bokem. Čerstvá rajčata spaříme horkou vodou, zbavíme slupek a nadrobno nasekáme.
Do výpeku vložíme nakrájená rajčata, přidáme oregano, rozdrcený česnek a nadrobno nakrájenou bazalku. Podle potřeby podlijeme trochou vody.
Když se rajčata rozvaří, přidáme filé a necháme ho chvíli prohřát. Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší.

Podobné recepty:

Rybí filé pro diabetiky, Paprikáš z rybího filé, Rybí filé na rajčatovém protlaku, Rybí filé s křenem, Filé na slanině