Pikantní masová nádivka
6.10.2011

150 g vepřového masa, 200 g uzeného masa, 5 rohlíků, 5 vajec, 5 stroužků česneku, 300 ml mléka, majoránka, pepř, sůl, petrželku, olej na vymazání
Jak na to:Rohlíky nakrájíme na kostky a zalijeme vlažným mlékem. Vepřové a uzené maso na jemno nakrájíme. Z namočených rohlíků vymačkáme mléko, přeložíme je do mísy, přidáme maso, žloutky, prolisovaný česnek, majoránka, osolíme, opepříme a dobře promícháme. Nakonec zlehka vmícháme tuhý sníh z bílků a posekanou petrželovou nať. Směs přendáme do ohnivzdorné mísy a dáme zapéct.
Podobné recepty:Pikantní masová nádivka, Masová nádivka, Masová nádivka, Aussie mix, Ořechové a makové rohlíky