Vepřové závitky v křenové omáčce
6.10.2011
vepřové-krkovička, cibuli, česnek, olej křen, plnotučné hořčici, pochoutkové smetanu kyselou, nastrouhaný eidam, sůl, kari koření a pepř
Jak na to:Maso nakrájíme na řízky a naklepeme, osolíme, potřeme hořčicí a posypeme nastrouhaným sýrem a strouhaným křenem. Svineme do závitků a vložíme na nakrájenou a na sádle zpěněnou cibulku. Zprudka opečeme, podlijeme a necháme 20 min.podusit. Když je maso měkké, přidáme zakysanou smetanu a povaříme. Přidáme kari koření a zbytek nastrouhaného křenu. Podáváme s knedlíkem podle chuti.
Podobné recepty:Vaječná pomazánka s křenovou příchutí, Vepřové závitky plněné okurkami, Vepřové závitky s hráškem, Masové závitky se šunkovým salámem, Pivovarnické závitky