Fanta koláč

27.10.2011
Potřebujeme:

500 g mouky, 1 balíček prášku do pečiva, 2 balíčky vanilkového cukru, 350 g cukru, 0,1 l slunečnicového oleje, 1 / 4 l Fanty, 4 vejce, 200 g kuchyňské glazury

Jak na to:

Do mísy na míchání dáme mouku a smícháme s práškem do pečiva, vanilkovým cukrem a cukrem. Přidáme slunečnicový olej a fantom a vypracujeme společně s vajíčky na husté těsto. Troubu předehřejeme na 225 ° C a těsto rovnoměrně rozetřeme na dobře vymazaný plech. Ve střední poloze pečeme cca 14-15 minut. Pak necháme těsto vychladnout a polijeme bílou kuchyňskou glazurou a koláč hned pokrájíme, aby nám povrch nepopukal, když se glazura ochladí. Ozdobíme dle fantazie.

Podobné recepty:

Americká limonáda, Ssangria, Kynutý koláč bez kynutí, Koláč müsli, Jablkový koláč