Ši také na česnekovém másle
26.10.2011

200 g čerstvých hub ši také, 25 g másla, 2 rozmačkané stroužky česneku, 1 PL nadrobno nakrájené čerstvé zeleniny (petržel, koriandr, kopr), kmín, lžičku citrónové šťávy, 25 g strouhanky
Jak na to:Ši take zlehka osmahneme na rozpáleném oleji, necháme okapat na ubrousku. Smícháme máslo, česnek, zeleninu, kmín, citrónovou šťávu, přidáme trochu soli a pepře. Směsí naplníme kloboučky hub, vložíme je do skleněné mísy, posypeme strouhankou a v troubě při teplotě 150 C asi 5 minut. Pečeme do zlatohnědé zbarvení strouhanky. Podáváme s pečivem.
Podobné recepty:Krevety na česnekovém másle, Šii take na česnekovém másle, Banán v česnekovém obalu, Křenová pomazánka, Křenová pomazánka