Omeleta tří chutí

Potřebujeme:

80 g mozzarelly, 5 vajec, 70 g mortadelly vcelku, 70 g zelených fazolek, i mražených, 1 lžičku strouhaného parmazánu, 6 lístků bazalky, máslo, špetku soli, pepř, petrželku

Jak na to:

Mražené fazolky uvaříme ve slané vodě, slijeme, pokrájíme na kousky a 3 minutky podusíme na másle. Mozzarellu a mortadellu pokrájíme na kousky. Vejce rozšleháme v misce se solí, trochou pepře a lžičkou na jemno nastrouhaného parmazánu. Na pánvi opečeme kostky mortadelly na olivovém oleji dozlatova. Vybereme je a spolu s mozzarellou, fazolkami a lístky bazalky přimícháme k vajíčkům. Těsto vlijeme do pánve, kde jsme opékali mortadellu. Když je z jedné strany opečená, obrátíme ji na druhou stranu pomocí talíře. Hotovou omeletu posypeme petrželkou.

Podobné recepty:

Macesová omeleta, Královská omeleta, Kvasnicová s ovesnými vločkami, Zeleninová omeleta, Sýrová omeleta