Minestrone s bílou fazoli
1.11.2011
mrkev, celer, cibuli, česnek, slaninu, brokolici, lilek, cuketu, rajčata, bílou fazole, tymián, rozmarýn, olivový olej, zeleninový vývar, sůl, pepř
Jak na to:Mrkev a celer pokrájené na kostky a nadrobno pokrájenou cibulku podusíme na oleji. Zalijeme vývarem a vaříme, dokud zelenina nezměkne. Krátce před dovařením přidáme očištěné růžičky brokolice, kousky pokrájeného lilku, cukety a velkou pokrájenou rajče. Dochutíme solí a pepřem. Před podáváním přidáme do každé porce uvařenou bílou fazoli, kterou jsme uvařili zvlášť ve vodě s rozmarýnem, tymiánem, rajčetem a prolisovaným česnekem.
Podobné recepty:Fazole s bílou koprovou omáčkou, Minestrone s bílou fazoli, Fazole s kečupem a osmaženým chlebem, Hrstková polévka, Fazolový salát s kečupem