Jablečný bochník

Potřebujeme:

1 kyselé jablko, 3 lžíce citrón.šťávy, 150 g moučkového cukru, 1 vanilkový cukr, 150 g Hery, 3 lžíce rumu, nastrouhanou citrón.kuru, špetku soli, 3 vejce, 300 g polohrubé mouky, půl prášku do pečiva, 70 g varovné čokolády, tuk a mouku na vymazání plechu

Jak na to:

Oloupané jablko nakrájíme na plátky. Pokapeme citronovou šťávou. Heru, moučkový cukr, vanilku, rum, citrón.kuru a sůl vymícháme. Přidáme vejce, mouku a prášek do pečiva. Do hmoty zapracujeme jablkové plátky a posekanou čokoládu. Hmotu dáme na menší plech a dáme péct.

Podobné recepty:

Strawberry frozen, Bezlepkový knedlík, Pestrý bramborový knedlík, Opilé kuřecí závitky a rychlý jablkový kompot, Jablečný koláč - obrácený