Rybí polévka s kysaným zelím
10.11.2011

500 g čerstvé ryby, jednu cibuli, 2 lžíce oleje, 3 lžíce ovesných vloček, sůl, kysané zelí, mletou červenou papriku, pepř, rybí vývar
Jak na to:Očištěnou a na kousky nakrájenou rybu vaříme v osolené vodě asi 20 minut. Potom rybu scedíme a vykostíme. Nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme na oleji, přidáme mletou červenou papriku, ovesné vločky, chvíli osmahneme, zalijeme rybím vývarem, přidáme nakrájenou kysané zelí a vaříme asi 20 minut. Když je zelí měkká, vložíme do polévky uvařené kousky ryby a ochutíme pepřem.
Podobné recepty:Rybí polévka s kysaným zelím, Rybí polévka s kysaným zelím, Kuře na způsob kachny, Čočková polévka s kysaným zelím, Kyselá garnátová polévka