Kuřecí s tatarkou

Potřebujeme:

pro 4 osoby: 600 g kuřecího masa (např. prsa, stehna), 2 větší cibule, sůl, pepř, máslo na vymazání pekáče, tatarku light (může být i obyčejná), sýr Eidam plátky 100-150 g

Jak na to:

Pekáč vymažeme kouskem másla, na něj poklademe na kolečka nakrájenou cibuli, pak kousky kuřete, osolíme a opepříme podle chuti. Zalijeme celou tatarkou (někdy, když mám více masa zředíme tatarku půlkou bílého jogurtu asi 75 g). Nakonec zakryjeme plátky sýra. Nejdříve peču asi 20 min na 250 C zakryté, poté odkryjeme a ještě pečeme, aby sýr pěkně zrůžověl.

Podobné recepty:

Kuřecí s tatarkou, Čína, Plněné medailonky, Krabí pomazánka, Chlebíčkový salát