Omeleta s kuřecí játry

4.11.2011
Potřebujeme:

250 g kuřecích jater, 80 g cibule, 8 vajec, 80 g tuku, sůl, pepř, pažitku, Podravku, kečup

Jak na to:

Každou porci připravujeme z dvou vajec. Na pánvi upražíme nakrájenou cibuli do zlatová, přidáme na tenké plátky nakrájenou játra, pepř, kečup, Podravku a rychle osmahneme. Hotovou játra osolíme. Na druhé pánvi rozpálíme tuk, přidáme osolené rozšlehaná vejce a necháme zapéct. Na z jedné strany zapečené omeletu vložíme přiměřené množství připravené jater, omeletu přeložíme na polovinu, vyklopíme na teplý talíř a posypeme nadrobno pokrájenou pažitkou.

Podobné recepty:

Omeleta plněná játry, Bramborové kuličky s restovanou kuřecí játry, Hlíva s tresčími játry, Kuřecí závitky s játry mrkví, Milánské kuřecí prsa s játry