Kuře s medem
24.11.2011
vykostěné kuře (nebo kuřecí prsa), 2 lžíce medu, 250 g kukuřice, 250 g hrášku, sójou omáčku, 1 středně velkou hlávku zelí, olej (tento recept je bez přidání soli)
Jak na to:Kuře nakrájíme na nudličky. Zahřejeme olej, přidáme med a mícháme, aby velmi neskaramelizoval. Když je zpěněný, přidáme kuře a podusíme asi 15 minut. Podle potřeby podléváme vodou. Přidáme kukuřici, hrášek, asi 2 lžíce sojové omáčky a znovu podusíme. Nakonec přidáme nakrájené zelí, promícháme, po chvilce dušení odstavíme z ohně a necháme dojít přikryté asi půlhodiny.
Podobné recepty:Faraónovo kuře s medem, zázvorem a vůní růží, Grilované kuře s bílým jogurtem a medem, Divoké kuře, Kuře s medem, Kuře na pivě