Těstoviny se smetanovou omáčkou

300 g prorůstání uzeného masa, 2 lžíce oleje, velkou cibuli, 500 g sladké smetany, 150 g hrášku, sůl, olej, 500 g těstovin, 2 lžíce parmezánu
Jak na to:Uzené maso nakrájené na kostky, zalijeme studenou vodou a přivedu do varu. Pak necháme okapat, vložíme do studené vody a osušíme. Na pánvi s ochrannou vrstvou masa zprudka opékáme tři minuty, pak přidáme nakrájenou cibuli a dusíme do zlatová. Maso s cibulí přendáme do hrnce, zalijeme smetanou a po sevření 10 minut pomalu vaříme. Hrášek uvaříme v osolené vodě okapaný vsypeme do smetanové směsi. Zahříváme ještě tři minuty. V osolené vodě uvaříme těstoviny a scezené smícháme se smetanovou omáčku. Podáváme posypané strouhaným parmazánem.
Podobné recepty:Zapékané rajčata se smetanovou omáčkou, Těstoviny se smetanovou omáčkou, Kembrolky, Těstoviny se smetanovou omáčkou, Těstoviny penne s rajčatově-smetanovou omáčkou