Zapékané rajčata se smetanovou omáčkou
13.2.2012
rajčata, cibuli, česnek, sůl, pepř, omáčka na těstoviny, vodu, mléko, tvrdý sýr
Jak na to:Omyté rajčata rozkrojíme na poloviny, seříznutou částí poklademe do vymazané zapékací mísy. Přidáme na plátky nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, osolíme a opepříme. Připravíme si smetanovou omáčku na těstoviny podle návodu na sáčku, před dovařením do ní přidáme nastrouhaný tvrdý sýr a omáčkou zalijeme rajčata. Dáme zapéct do trouby na cca 35 min.
Podáváme s bramborami nebo těstovinami
Zapékané vermicelli s pórkem a sýrovo - smetanovou omáčkou, Kembrolky, Těstovina se smetanovou omáčkou a uzeným masem, Těstoviny se smetanovou omáčkou, Zapékané těstoviny