Rybí polévka se zeleninou
8.11.2011
600 g ryb (jakýchkoliv), 1,5 l vody, 1 cibuli, 2 mladé póry, 1 petržel, 1 / 4 celeru, 1 bobkový list, 4 zrnka celého pepře, 4 rajčata, 1 lžíci másla, 1 lžíci nasekané petrželky , sůl
Jak na to:Očištěné, omyté a nakrájené ryby vložíme do osolené vařící vody. Přidáme cibuli, pórek, pokrájený petržel, celer, bobkový list, celý pepř a 5 až 10 minut povaříme. Do polévky přidáme oloupaná, nakrájená rajčata a uvaříme doměkka. Nakonec přimícháme máslo a petrželku.
Podobné recepty:Rybí polévka s cibulí a houbami, Kyselá garnátová polévka, Rybí filety a zdravý salát, Rybí filé se žampiony, Indonéský sváteční salát