Houbový paprikáš
8.11.2011
70 g čerstvých hub (hlívy, žampiony), 1 lžičku Flory, 1 menší cibuli, sůl, mletý kmín, 1 lžička mleté červené papriky, 2 lžičky sójové omáčky, 1 čerstvou červenou papriku, petrželku, šťávu z citronu
Jak na to:Houby očistíme, nakrájíme na plátky, krátce osmahneme na rozehřáté Flore a přidáme očištěnou, na kostičky nakrájenou cibuli a čerstvou papriku nakrájenou na nudličky. Osolíme, posypeme kmínem, mletou červenou paprikou a promícháme. Podlijeme malým množstvím vařící vody, přidáme sójovou omáčku a dusíme do měkka. Před podáváním posypeme sekanou petrželovou a pokapeme citronovou šťávou.
Podobné recepty:Sójové nudle s fazolemi, Houbový krém, Slaný závin, Kuřecí paprikáš s houbami, Roštěnky v římském hrnci